Jump to content
  TPR Home | Parks | Twitter | Facebook | YouTube | Instagram 

Announcing CoasterTube! TPR's New Video Section!


Recommended Posts

  • Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hi Robb,

 

I had some serious problems when trying to upload a video to coastertube:

 

Tried it with my mac (Opera, Firefox and Safari), but when I click on the upload button nothing happens (maybe a script problem with the upload progress bar, which should be normally displayed after clicking on the button).

 

So I switched to my windows machine and could successfully upload my video with IE 7.0. But after the progress bar reached the end, the site starts to reload like forever.. Waited for more than 15 minutes, then I closed my IE. I suppose that the videos ("Six Flags Discovery Kingdom.wmv" and "Six Flags Discovery Kingdom 2.wmv") has been uploaded and you can see them on your server, but there's no mapping between the videos and my account so I cannot see them...

 

Thanks for any help,

Ivan

 

PS: if the player can handle *.m4v as well, would be nice to allow the filetype for upload.

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

So I think CoasterTube is almost ready for prime time. I see a TON of videos have been uploaded in the past couple of weeks and none of them seem to be having any problems.

 

The only real issue is sometimes the video gets all squashed to the top of the screen. I put a note that says "If the video doesn't display properly to refresh the browser" as that's the only thing I can see right now to help fix that.

 

Is anyone having any other problems recently?

 

--Robb

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...

Is there a way to stop the buffering/downloading of an embedded Coastertube video when you open a forum thread? When I'm reading through the forums, the embedded videos immediately start buffering and it takes a long time to leave the page (either clicking a new link or hitting the back button). This is even worse when there are more than one embedded video on a page. I got stuck on page 8 of this thread and after sitting for over five minutes trying to get pass the page, I had to close Internet Explore all together and restart it. Embedded Youtube videos don't start buffering/downloading until you hit the play button. Is there any way to mimic this?

 

Also, what are the requirements and limits to uploading videos to Coastertube? I thought it was mentioned at one point, but I can't seem to find it. Or am I confusing it with the old uploading rules?

Link to post
Share on other sites

Hey Robb. I'm trying to upload a video, but about halfway into the upload it just stops. It's loading at at 60.2 KB/sec and it looks like it's uploading fine, but it just stops. I'll try again on a different computer with a stronger connection and see what happens.

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Robb I'm going crazy from not being able to watch Coaster Tube videos so I have finally decided to let you know.

 

Whenever I try to watch a Coaster Tube video it loads EXTREMELY slow. A one minute video loads in like 20 minutes!

 

I have high speed internet and I use Fire Fox... Any ideas what wrong?

Link to post
Share on other sites

When I tried to upload a movie onto Coastertube, nothing happened when I clicked Upload. Do you have any idea on how to fix that?

Link to post
Share on other sites

^ Can you give me more details - what browser you're using etc. Someone else has had this problem recently and I don't really know how to re-create it.

 

--Robb

Link to post
Share on other sites

Well it's an m4v file and the web browser is Safari. Is there some sort of size limit where it refuses to upload a video too large? If so, that might explain why it won't upload.

Link to post
Share on other sites

^^ There is no size limit or anything. Can you try any other browser other than Safari and tell me if you are getting the same error? At least then I can try to narrow it down.

Link to post
Share on other sites

^I tried uploading the video on Firefox and got the exact same problem.

^^The video was made in Imovie.

Link to post
Share on other sites

^Well no error message pops up when I try to upload it, so I can't get a picture of the problem.

Link to post
Share on other sites

^ Right, but I need to know, is the upload button not active, is it "grayed out" etc.

 

This problem seems to be isolated to just a few people and I'm trying to figure out what may be common among everyone where it worked a month ago, but it doesn't work now.

 

--Robb

Link to post
Share on other sites

^The upload button does appear, but when I click on it, the uploading bar flashes for a second, and then it disappears and it's like I never pushed the button.

Link to post
Share on other sites
  • 5 months later...

Okay I notice alot of uploads are not uploading correctly right now. Can you please tell me if you have had this issue recently and post a few pieces of info about the video file please.

 

The info that we need is:

1) The file size

2) The file type

3) Is the file getting uploaded 100% before the page directs

 

Also any extra info you can give will be very helpful.

 

Thanks,

-Craig

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use https://themeparkreview.com/forum/topic/116-terms-of-service-please-read/